LáriFári Alapítvány

200x150

Támogatott szervezet.

LáriFári Alapítvány bemutatkozása:

Mese kelt életre a Pécsi Gyermekonkológiai Centrum falai között. Egy csintalan, játékos tündér költözött a 3-as kórterembe, hogy egy leukémiás kisfiú, Péterke küzdelmes gyógyulását segítse. Lárifári azóta sok száz kis beteghez jutott el mesekönyv formájában. Nevét viselő alapítványunk jóvoltából nehéz élethelyzetben lévő gyermekek élhetik meg az élményterápián keresztül a szabadság felemelő érzését.

A LáriFári Alapítvány elsődleges célja a bármely okból – különösen, de nem kizárólag betegség miatt – átmenetileg nehéz élethelyzetbe került gyermekek és családjuk támogatása, segítése, életkörülményeinek javítása. Az érintett családok egységének, a családi összetartás és összetartozás fontosságának erősítése.

Programjainkat azzal a céllal szervezzük, hogy pozitív megerősítést, feltöltődési lehetőséget biztosítsunk nehéz élethelyzetben lévő gyermekeknek és családjuknak, amiből a későbbiek folyamán erőt meríthetnek, töltekezhetnek a hétköznapok adta számtalan kihívás között.

Élményterápiás programjaink során önkénteseinkkel együtt a legfontosabb célunk: odaadó szeretettel, lelkesedéssel és odafigyeléssel körbe venni a gyerekeket és hozzátartozóikat, mert csak így válhatnak bennük az élmények gazdag szellemi táplálékká és megoldó kulcsokká az élet sűrű útvesztőiben.

További információk:

LáriFári Alapítvány weboldala: larifari.co.hu

facebook.com/larifarialapitvany

Székhely és levelezési cím: 7400 Kaposvár, Noszlopy G. u. 12. 1/6.

Bankszámlaszám: 10918001-00000038-48200012

Adószám: 18409208-1-14

© 1989 - 2023
Designed by Szliczki József