Plogging hírek

640x480

4. TRIVIUM Plogging és Aktív Magyarország Szemétszedő Túra Versenykiírás

Mi az a plogging? Stockholmi futók által kezdeményezett "szemétszedés futás közben" a tiszta környezetért! Mivel a futók, gyaloglók sokfelé járnak - sokszor olyan helyen is, ahol autóval nem lehet - egy edzés közben felkapkodhatják a szemetet is. Igazán szép kezdeményezés! Ehhez kapcsolódik Magyarországon már negyedszer a TRIVIUM Plogging. Kitaláltunk rá egy versenyt és majd meglátjuk mi lesz belőle. Tisztább utak, parkok biztosan!

200x150

TRIVIUM Aluminium Packaging Hungary Kft. Szenna

Ismerjétek meg a TRIVIUM Plogging és a TRIVIUM Jótékony Hendikep névadó fő támogatóját!

200x150

3. TRIVIUM Plogging versenykiírás

Mi az a plogging? Stockholmi futók által kezdeményezett "szemétszedés futás közben" a tiszta környezetért! Mivel a futók, gyaloglók sokfelé járnak - sokszor olyan helyen is, ahol autóval nem lehet - egy edzés közben felkapkodhatják a szemetet is. Igazán szép kezdeményezés! Ehhez kapcsolódik Magyarországon már harmadszor a TRIVIUM Plogging. Kitaláltunk rá egy versenyt és majd meglátjuk mi lesz belőle. Tisztább utak biztosan!

200x150

1. TRIVIUM Plogging eredmények

Sikerült! Magyarország első plogging versenye több mint 35 kg szeméttől szabadította meg Szenna, Zselickisfalud, Szilvásszentmárton és Patca településeket és a DDKék túra útvonalának ide eső részét. Gratulálunk a futóknak!


200x150

2. TRIVIUM Plogging eredmények

119,3 kg szemét! Egy tisztának látszó erdőrész kitakarítása után. Öröm számunkra, hogy a Deseda egy partszakaszát és a kalanderdő egy részét megszabadítottuk ettől a borzasztó mennyiségű szeméttől. A SEFAG segítségét köszönjük és a továbbiakban is számítunk rá, hiszen közös célt valósítunk meg!


© 1989 - 2023
Designed by Szliczki József