TRIVIUM Aluminium Packaging Hungary Kft. Szenna

200x150

Ismerjétek meg a TRIVIUM Plogging és a TRIVIUM Jótékony Hendikep névadó fő támogatóját!A Trivium Aluminium Packaging Hungary Kft.  a TRIVIUM PACKAGING nemzetközi cégcsoport része, amely könnyűfém csomagolóanyagokat gyárt, palackokat, konzervdobozokat.

Bár a nevünk új, minőségi szolgáltatásunk, szakértelmünk és képességeink állandóak. Az Exal Corporation és az Ardagh Global Food &Speciality üzletágának egyesülésével létrejött Trivium Packaging világszerte innovatív és fenntartható csomagolási megoldásokat kínál ügyfeleinek, amelyeket kiemelkedő ügyfélszolgálat támogat.

 

Szennai üzemünkben alumínium aeroszol palackokat gyártunk 7 gyártósoron, 250 munkatárs együttműködésével. Ezen a területen Közép- és Kelet-Európa meghatározó üzemének számítunk, tevékenységünk a palackgyártás minden területére kiterjed a tervezéstől a kivitelezésen át a kereskedelemig.

Azért szeretjük az alumíniumot, mert a fém újra feldolgozható – örökké.

Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink világszerte visszaköszönnek az üzletek polcain, ahogy arra is, hogy jelentős árbevételünk teljes egészében exportból származik.

Következetes stratégiai célunk, hogy fenntarthatóság jegyében, a termékeinkkel egyre meghatározóbb szereplőivé váljunk a világ alumíniumpalack-gyártásának.

Sikereinket az összehangolt csapatmunka mellett a hosszú évek óta nálunk dolgozó szakemberek hozzáértése, elkötelezettsége és a minőségi termékek gyártása alapozta meg.

© 1989 - 2024
Designed by Szliczki József