Útvonal az átadott Esterházy hídon keresztül

200x150

Sikerült kijelölni a - talán végleges - futóútvonalat 2021-ben. Nézd meg Te is és tekintsd meg az Esterházy híd és a közlekedési központ képeit is!

Kedves futók!

Kaposvár belvárosa nagy átalakításokon ment keresztül. Akik már 10 éve eljönnek a KOMETA farsangi futásaira sok változást tapasztalhattak.

Szerintem egyre szebb lesz a városom, amit mindenki figyelmébe ajánlok.

Nagyon bízom abban, hogy a vírushelyzet megengedi, hogy idén is találkozzunk.

Terveink szerint a versenyt mindenképpen megrendezzük, ha az előre kiírt időpontban nem lenne lehetséges, akkor csúsztatunk egy-egy hetet. Szeretnénk a hagyományok szerint igazi téli futóversenyt tartani.

Megrajzoltam az új félmaratoni útvonalat! http://www.futoterkep.hu/futas/9nhi0am/# 

Nézd meg Te is és készülj ezen az új pályán. A legnagyobb változás az első 5 km-en történik. A Cseri útról nem térünk le, hanem felfutunk a Kecel-hegy legmagasabb pontjára, az Egyenesi útra, majd a Kapoli utcán balra kanyarodunk és a Hermann - Kulacs - Bláthy - Eger - Körtönye utcákon át, kikerüljük a Madár utca nagyon meredek lejtőjét. A Koppány vezér utcán térünk vissza a Madár utcára. Innen a hagyományos útvonalon haladunk.

Itt pedig a 10 km!  http://www.futoterkep.hu/futas/KOMETA_11_FUTOFARSANG_2021_10_KM_KAPOSVAR_9nhi0an/ 

A visszafelé úton a vadonatúj Esterházy hídon keresztül érjük el a célegyenest, a Teleki utcát. Nézd meg fotókon ezt a csodálatos létesítményt!   http://kaposvarmost.hu/galeria/kozelet/2020/11/10/igy-nez-ki-a-kaposvari-kozlekedesi-kozpont-ejjel-es-nappal.html 

© 1989 - 2022
Designed by Szliczki József