Várunk Benneteket az ATOM100 sorozat versenyein 2023-ban!

200x150

Megújult kiírással de továbbra is garantált ajándékkal mindazoknak, akik négy versenyen egyéniben célbaérkeznek.

Szeretnél az ATOM100 programsorozatban részt venni?
tudsz saját profilt létrehozni és utána a kapott ATOM ID-t kell a nevezési felületen feltüntetni.

VERSENYKIÍRÁS

ATOM100 - 2023


A versenysorozat öt futóverseny összekapcsolása, melynek a végkimenetele kimagasló futóteljesítményt eredményez.


Kaposvár, a farsangi. Baja, a tavaszköszöntő. Budapest, az ország szíve. Szekszárd, a borvidéket barangoló. Paks, az atomkemény. Öt verseny, ami megváltoztatja az életed: 2023-ban új köntösben az ATOM100!

Az ATOM100 kihívásának célja, hogy minél több sportolót és sportolni vágyót ösztönözzünk a kijelölt versenyeken való részvételre, a teljesítésre, a komfortzónából való kilépésre, valami olyanra, amire emlékezni fognak.

Ha eddig nem próbáltad ki, itt az ideje, hogy 2023-ban Te is részese legyél az ATOM100-nak, a nagy teljesítmények találkozásának!


NEVEZÉS

Az ATOM100 kihívásra, ami nem verseny, hanem a versenyeken való részvétel és azok teljesítése, külön nem kell nevezned. De ha tervezed az ATOM100 versenysorozat teljesítését, mindenképpen regisztrálnod kell az Atomfutás nevezési rendszerbe, hogy az ATOM ID-t megkapd, amely alapján be tudunk majd azonosítani.

A nevezés a versenyekre az adott verseny saját honlapján keresztül történik, ahol erre a célra létrehozott helyre az ATOM ID-t kell beírni.

Az ATOM ID-t a https://onlinenevezes.atomfutas.hu/login nevezési rendszerbe történt regisztrációkor kapod meg.

 

 

 

 

 

AZ ATOM100 ÁLLOMÁSAI

1.    KOMETA 13. Futófarsang Kaposvár 2023.02.05.
       Távok: 21 km egyéni, 10km egyéni
       
https://www.rokauzok.hu/oldals/148

2.    Kikelet Félmaraton Baja 2023.04.02.
       Távok: 21 km egyéni, 10 km egyéni
       
https://kikelet2.mogyisebaja.hu/nevezes/

3.    Telekom Vivicittá Félmaraton 2023.04.23.
       Távok: 10 km egyéni, 21 km egyéni
       https://www.futanet.hu/cikk/telekom-vivicitta-felmaraton-2023

4.    Borvidék Félmaraton Szekszárd 2023.04.29.
       Távok: 30 km egyéni, 23 km egyéni
       https://onlinenevezes.versenyem.hu/login

5.    Atomfutás Paks 2023.09.16.
       Távok: 31 km egyéni, 21 km egyéni
       
https://onlinenevezes.atomfutas.hu/login


DÍJAZÁS

Az 5 versenyből legalább négy eseményen a kijelölt távokat teljesítők Pakson, a futósorozat záróállomásán egy egyedi ATOM100-as ajándékot és érmet vehetnek át.

 

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT

Minden résztvevőnek kötelessége a versenyekre való nevezéskor azonos adatokat megadni. A nem egyező adatkezelésből eredő tévedésekből keletkező hibákért nem vállalunk felelősséget. Az állomásokon mindenki csak saját nevében indulhat- nincs lehetőség arra, hogy valaki más helyett teljesítsen egy adott versenyt. Ennek megszegése a versenysorozatból való kizárást vonja maga után.

FIGYELEM! Azért, hogy ajándékaitokat megfelelően elő tudjuk készíteni, az ATOM100 sorozatban az utolsó, a Pakson megrendezésre kerülő Atomfutás versenyszámaira csak előnevezési időszakban lehet nevezni. Helyszíni nevezéseket nem fogadunk el.
Előnevezés: 2022.07.31-ig

Ez csak azokra vonatkozik, akik az ATOM100 sorozatban kívánnak részt venni. Helyszíni nevezéssel futhatsz bármely távon, de az ATOM100 sorozatba az eredményed már nem számít bele!

 

EREDMÉNYEK NYILVÁNTARTÁSA

Az ATOM100-ra esélyesek aktuális listája minden verseny után két héten belül a http://www.atomfutas.hu/ weboldalon lesz elérhető. Arra kérünk, hogy minden verseny után nézz majd rá, hogy szerepel-e a neved a listán! Ha nem, akkor azt e-mailben jelezd az adott verseny szervezői felé. Bármilyen problémád merül fel valamelyik állomás eredménylistájával kapcsolatban, akkor az adott verseny szervezőinél kell érdeklődnöd.

Az ATOM100 program teljesítésének a nyilvántartása az Atomfutás nevezési rendszerben történik, melyet az alábbi címen lehet elérni: https://onlinenevezes.atomfutas.hu/login. Az ATOM100 fülre kattintva kell beírni a teljesített távot, illetve feltölteni a rajtszámot, ezek alapján a versenyek szervezőitől megkapott eredménylistából ellenőrizhetők a megadott távok teljesítői.

Kérjük, ha bármi észrevételed van, akkor az info@atomfutas.hu címen jelezd nekünk.
Későbbiekben kerülnek kiírásra a további részletek!

 

Kövess minket:

https://www.facebook.com/atomfutas

https://www.instagram.com/accounts/login/

 

Sérülésmentes felkészülést kíván az ATOM100 szervezői csapata!

 

© 1989 - 2023
Designed by Szliczki József